22 Nisan 2015 Çarşamba

Film Meydan Okuması (1.Gün)

     Sevgili Zihnin Arka Sokakları film meydan okuması hazırlamış bizlere. Kitap meydan okumasını hâlâ bitirebilmiş değilim (30 sorudan 7'sini cevaplamışım.) ama bu meydan okumaya da katılmadan duramam. Neden bilmiyorum filmlerle ilgili soruları yanıtlamak daha kolay olur diye düşünüyorum. Umarım gerçekten öyle olur. Siz de katılmak isterseniz eğer, sorulara buradan ulaşabilirsiniz.

1. Gün Sorusu: En az sevdiğiniz film hangisi?

     Hemen İmdb sayfamı açtım. En az puan verdiğim filmlere baktım. 3 filme 3 puan vermişim. O zaman üçünü de yazayım.


     Bu serinin ilk filmi Hababam Sınıfı Merhaba ve 3. filmi Hababam Sınıfı 3 Buçuk'u sinemada izlemiştim. Sinemada kalabalık bir grupla dev ekrandan filmleri izleyince beğenmeyeceğin varsa bile beğeniyorsun. Bu yüzden o filmleri o kadar kötü hatırlamıyorum. Serinin 2.filmi Hababm Sınıfı Askerde'yi ise evde laptoptan izledim ve acayip sıkıldım. Hülya Avşar da iticiliğiyle filmi iyice dibe çekmiş. Şimdiki aklım olsa hç zaman harcamazdım bu filme ama yaptık bir hata.


     Bu filmin de ilkini sinemada kız arkadaşlarımla izlemiştim. Onu sevmiştim. Tabii bir başyapıt değildi ama eğlenceli bir "Kendini iyi hisset" filmiydi. Devam filmi ise, yine evde tek başıma izlediğim için mi bilmiyorum, çok sıkıcıydı. Kızlar güzel, erkekler yakışıklı, görüntüler renkli ama film boş, bomboş. Bunu izleyeceğinize açın bir Hollywood romantik komedisi izleyin daha iyi.


     İşte bu filmi sinemada da izlesem durum değişmezdi. Cameron Diaz ve Jason Segel'i çok severim. Zaten ben genellikle filmleri oyuncularına göre seçerim. Eğer oyuncuyu seviyorsam film o kadar güzel olmasa da sorun etmem, en azından onu izledim derim ama bu filmden sonra keşke oyuncuların fotoğraflarına baksaydım daha eğlenceli olurdu dedim. Bu kadar boş bir film olamaz. Zaten sonuna kadar izleyemedim bile, dayanamadım artık. Siz hiç bulaşmayın derim, pişman olmazsınız.

     Evet, ilk gün için cevaplarım bunlar. Ben meydan okumayı günü gününe yapamayacağım büyük ihtimalle. Biriktirip biriktirip 3-5 sorunun cevabını birden yazarım. Huyum kurusun, ben de böyleyim:-) 

     Şimdilik hoşça kalın, takipte kalın ve siz de bu meydan okumayı yapın. Cevaplarınızı merakla okuyacağım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...