9 Nisan 2015 Perşembe

A-101 Alışverişim

     A-101 markete hayatımda ilk defa bu sene gittim desem inanır mısınız? Nedense ilgimi çekmedi hiç. Ucuz alışveriş yapmak için Bim'i, Bim'de bulamadıklarım için de Kiler ya da Migros'u tercih ediyordum. A-101 bana arada kalmış geliyordu. Ne lüks, her şeyi bulabileceğiniz bir market ne de çok ucuza ürün satan bir yer, ortada diye düşünürdüm ve bu sebeple A-101'e şimdiye kadar hiç yolum düşmedi.

     İki hafta önce cep kitaplarının %40 indirimle 6 liraya satıldığını öğrenince ilk defa A-101'e gittim ve hem kendim için hem de blogumun 1. yıl çekilişine koymak için kitaplar aldım. (Bu alışverişin yazısını buradan okuyabilirsiniz.) Bu hafta farklı dört kitabın aynı şekilde indirime girdiğini görünce yolum yine A-101'e düştü. 

     Bu hafta Ahmet Ümit'ten iki kitap (Sultanı Öldürmek ve Beyoğlu'nun En Güzel Abisi) satılıyordu. Ahmet Ümit hayranı olduğum için bu iki kitap da bende vardı zaten. O yüzden bende olmayan Ayşe Kulin'den Köprü ve İskender Pala'dan Efsane kitaplarını aldım.



     Ayşe Kulin sevdiğim bir yazar. Bütün kitaplarını okumayı planlıyorum. Köprü kitabını da biliyordum ama okumamıştım. Artık kütüphanemde olduğuna göre okuyabilirim. İskender Pala ise yine sevdiğim ama ağır dilinden dolayı sürekli okuyamadığım bir yazar. Onu kafanız rahatken, yavaş yavaş okumalısınız. Bu yüzden Efsane'yi hemen okuyacağımı düşünmüyorum ama yazın boş günlerimde okuyabilirim.

     Kitap için gittiğim markette iki güzel parça daha buldum. Biri aşağı fotoğraftaki tepsi. Sadece 5 liraydı. Biraz küçük ama iki kişi için yeterli olacaktır. Ben de bu yüzden kaçırmadım. 


     Aldığım diğer ürün de bu şirin kupa. Lipton'dan iki adet kayısılı form çayı alana bu şirin kupa hediye ediliyordu. Ben zaten kilo vermek için form çayı içiyordum, bu kupa da üstüne hediye geldi. İlk defa cam bir kupam oldu.


     Sonuç olarak eğer A-101 bu kitap indirimlerine devam ederse ben de oraya gitmeye devam edeceğim. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...